FMPM Websites

U wilt een (nieuwe) website. Er zijn een aantal verschillende mogelijkheden om een website te realiseren. Wat is nu voor u de beste oplossing? Dit is afhankelijk van een aantal factoren zoals: uw budget, uw technische kennis en het doel van de site (bijv. nieuwssite, webshop of een digitale catalogus). Wij helpen u om de juiste keuze te maken voor een van de mogelijkheden. Dit doen wij door uw wensen uitgebreid met u te bespreken waardoor wij een duidelijk beeld hebben van hetgeen u van het eindproduct verwacht. Vervolgens adviseren wij u over wat voor u de (financieel) beste optie is. Hieronder staan de verschillende opties kort omschreven:

Statische pagina’s

Een website met statische pagina’s is de goedkoopste optie en het meest geschikt wanneer u een kleine website wilt met maximaal 5 a 10 pagina’s. De teksten en plaatjes die op de website komen wijzigen niet vaak omdat u deze website niet zelf kunt onderhouden. Designtechnisch zijn de mogelijkheden van een website met statische pagina’s redelijk uitgebreid. In veel gevallen is het om onderhoudstechnische redenen voordeliger om gebruik te maken van een CMS.

Prijsindicatie: 300 – 750 euro
Oplevertermijn: 2 – 4 weken

CMS

CMS staat voor Content Management System. Zoals de naam al zegt is het mogelijk om met een dergelijk systeem zelf uw website te beheren. Dit houdt in dat u bestaande pagina’s en plaatjes op uw website zelf kunt beheren. Daarbij kunt u ook zelf pagina’s en plaatjes toevoegen (bijvoorbeeld nieuwsberichten) aan de website. Een CMS is geschikt voor de wat grotere websites (10+ pagina’s) waar regelmatig veranderingen en aanvulllingen noodzakelijk zijn. Het design van een website die op een CMS is gebaseerd is naar uw wensen aan te passen maar mist extreme flexabiliteit omdat de inhoud telkens vanuit een database in hetzelfde design wordt geladen.

Prijsindicatie: 500 – 1500 euro
Oplevertermijn: 3 – 5 weken

Een voorbeeld van een door ons gemaakte website met CMS: Sinterklaas in Vlijmen

Webshop

Een webshop is een site die er in alle opzicht op gericht is om omzet voor u te genereren. U kunt een webshop laten ontwikkelen wanneer u online uw producten wilt verkopen aan uw klanten. De klanten zien de producten die u verkoopt uitgebreid beschreven, eventueel met foto, in verschillende categorien staan. Wanneer zij producten willen bestellen kunnen zij deze in een virtueel winkelwagentje leggen. Als ze klaar zijn met online winkelen kunnen zij door naar het bestellen. Door hun persoonlijke- en betalingsgegevens te geven plaatsen ze bij uw bedrijf een order die u vervolgens als een “gewone” verkoop afhandeld. In de “backoffice” van uw site kunt u producten toevoegen en binnengekomen orders beheren. Het design van een webshop is naar uw wensen aan te passen maar mist extreme flexabiliteit omdat de inhoud telkens vanuit een database in hetzelfde design wordt geladen. Enkele voorbeelden van door ons gemaakte webwinkels vindt u hier: schaduwdoeken en hier: nachtlampje.

Prijsindicatie: 1500 – 3500 euro
Oplevertermijn: 4 – 8 weken

Maatwerk

Wanneer u speciale wensen heeft of wanneer u een website met een specifieke toepassing voor ogen heeft dan kan een maatwerk website de uitkomst bieden. Een maatwerk website wordt zoals de naam al zegt van meet af aan speciaal voor u geschreven. U kunt bijvoorbeeld denken aan reserveringssystemen,  downloadcentrums en nog veel meer. Ook combinaties met “standaard” sites behoren tot de mogelijkheden. Het nadeel van maatwerk is dat er vaak een hoger kostenplaatje voor de ontwikkeling ervan aan hangt. Ook het onderhoud van een dergelijke site is duurder dan het onderhoud van een “normale” site. Daar staat tegenover dat de website exact voldoet aan uw wensen en compromissen in principe niet nodig zijn. Omdat het maatwerk betreft zijn er qua design haast onbeperkte mogelijkheden.

Onderhoud

Net als een auto heeft ook een website regelmatig onderhoud nodig om een correcte werking op de lange termijn te garanderen. Om deze reden bieden wij bij de meeste van onze websites een onderhoudcontract aan. In een dergelijk contract spreken wij met u af dat wij tegen een zeer redelijke vergoeding maandelijks, halfjaarlijks of jaarlijks (afhankelijk van uw website) onderhoud plegen aan uw website. Op deze manier weet u zeker dat uw website ten alle tijden voorzien is van de nieuwste technieken en voldoet aan de laatse eisen. Elke keer wanneer wij uw periodieke onderhoud hebben uitgevoerd krijgt u hiervan bericht met een korte samenvatting van de werkzaamheden. Duidelijk, transparant en eerlijk, daar staan we voor!

Alle genoemde prijzen en opleveringstermijnen zijn indicatief en niet bindend. De prijzen zijn exclusief 19% b.t.w. De daadwerkelijke prijs is sterk afhankelijk van uw specifieke opdracht. De prijs wordt bepaald aan de hand van uw wensen en naar u gecommuniceerd middels een duidelijke offerte. Opties zoals zoekmachineoptimalisatie en linkbuilding zijn niet inclusief en worden in de offerte opgenomen tegen meerprijs.