FMPM Advies

Wilt u het operationele werk graag zelf doen of laten verrichten door uw bestaande partners? Ook dat is geen enkel probleem. FMPM geeft adviezen waar u ook daadwerkelijk iets mee kunt. Dit kunnen wij voor uw doen:

Website optimalisatieadvies

Door uw website te optimaliseren kunt u meer geïnteresseerde bezoekers verwelkomen op uw website. Maar dat is nog niet alles. Wanneer u een bezoeker op uw website heeft wilt u ook dat deze actie onderneemt. Wij kunnen u op 2 manieren adviseren om een maximaal rendement te behalen uit uw website:

  1. Optimalisatie van uw website om de vindbaarheid te vergroten.
  2. Optimalisatie van uw website om het rendement op uw website te verhogen.

Ook is er de mogelijk om u periodiek te adviseren of uw eigen inspanningen aansluiten bij een eerder advies. Op deze manier weet u of u op de goede weg bent en bent u er zeker van dat uw inspanningen  het gewenste resultaat opleveren.

Marketingadvies

Een marketingplan of actiematige marketingactie? Wij kunnen u helpen om de lijn uit te zetten naar succes. Wanneer u dit wenst beginnen we met een gedegen onderzoek om te kijken hoe we op een zo effecient mogelijke manier tot resultaten kunnen komen. Daarna adviseren wij u over de beste strategie maar ook bijvoorbeeld heel concreet over het tijdsplan en de in te zetten middelen.