Website Legs Boelen

Webadres: www.legsboelen.nl
Opdrachtgever: Legs Boelen (Nieuwkuijk)
Techniek: WordPress
Realisatie van: Design, techniek, site-opbouw, beheer van content

Legs boelen is een kunstenaar met een indrukwekkende staat van dienst. Om een breder publiek kennis te kunnen laten maken met zijn werk hebben wij voor hem een website gerealiseerd. Op deze website is een uitgebreide selectie te zien van zijn zeer diverse werk. Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Om deze reden bestaat een groot gedeelte van de website uit foto’s en films van het werk van Legs Boelen.

Buiten het realiseren van de website hebben wij de website ook geoptimaliseerd voor de vindbaarheid in Google. Hiertoe hebben wij de benodigde technische en tekstuele aanpassingen gedaan. Daarbij hebben we een zoekwoordanalyse gedaan, een link-structuuradvies gemaakt en houden wij ons op regelmatige basis bezig met het concreet realiseren door een optimale linkstructuur door linkbuilding.

Onderdelen / screenshots

Website

De website van Legs Boelen is zonder poespas. Simpele navigatie en veel beeldmateriaal. Het werk van de kunstenaar staat voorop. Makkelijke navigatie en duidelijke onderwerpen zorgen ervoor dat de bezoeker snel op de juiste pagina komt.

Foto en video

Een beeld zegt meer dan duizend woorden, dat geldt zeker bij een kunstenaar. Daarom is op de site van Legs Boelen veel van zijn werk te zien in de vorm van foto en video.

Backoffice

Om de website makkelijk up to date te houden is er een zeer gebruiksvriendelijke backoffice geinstalleerd.

Wie Word kan gebruiken kan deze website bijhouden!


Comments are closed.